Hur många steg i en kilometer gick?

För de flesta finns cirka 2000 steg i en mil (1,6 km). Detta nummer varierar emellertid för att skilda skillnader skiljer sig från individer, vilket resulterar i olika stegräkningar. Tillverkare av konditionstimometrar tillåter vanligtvis användarna att programmera längderna av deras steg i pedometrarna för att erbjuda mer exakta mätningar av steg som tagits och avstånden gick. Det finns flera sätt att mäta en persons stride, inklusive att ta en lång eller kort promenad medan man räknar steg och sedan dela det totala avståndet med antalet steg. Ett alternativ är att blöta solorna av sina skor, ta 10 steg på torr betong och mät sedan avståndet mellan hålen i varje fotavtryck genom att beräkna dem för att bestämma sin strid.

Mer om att gå

Forskning har visat att tre timmars vandring per vecka kan minska risken för hjärtasjukdom hos kvinnor med så mycket som 40%. För kvinnor yngre än 40 är den genomsnittliga tiden som krävs för att gå en mil (1,6 km) 16 till 18,5 minuter. Den genomsnittliga tiden för en kvinna som är 40 år eller äldre är 17 till 19,5 minuter. En person som väger 150 pund (68 kg) kan bränna 183 kalorier med 30 minuters brisk gång.