Hur påverkar amerikanska fetma problem med sina husdjur?

Att hålla sitt husdjur med en hälsosam vikt hjälper djuret att leva ett längre och lyckligare liv. Men, med fetma som blir ett ökande problem i USA, sträcker denna trend sig till husdjur? Siffrorna säger ja, eftersom ungefär 40 procent av alla husdjur i USA är överviktiga. Enligt det nationella institutet för diabetes och matsmältnings- och njursjukdomar anses ungefär en tredjedel av de amerikanska vuxna vara överviktiga, vilket är något mindre än antalet seriösa amerikanska husdjur.

Ovanliga husdjur är utsatta för samma hälsoproblem som fetma människor, inklusive typ 2-diabetes, njureproblem, artros, högt blodtryck, cancer och gemensamma problem. En ägare med ett överviktigt husdjur bör konsultera en veterinär om det bästa sättet för Fido eller Fluffy att släppa ner vikten och gå tillbaka till att vara svelte och aktiv. Det finns receptbelagda livsmedel som veterinärer kan rekommendera för att hjälpa husdjur att få de rekommenderade dagliga näringsämnena utan att gå överbord på kalorier och fett. En hälsosam kost kan vara precis vad djuret behöver för att komma tillbaka till en hälsosam vikt.

Tips för att hjälpa husdjur att gå ner i vikt

Del kontroll. Liksom hos människor är det viktigt att kontrollera hur mycket mängder husdjur äter. Foder husdjur två gånger om dagen och lämna inte överskott av mat sitter ut.; Övning. Det här kan vara lättare med en hund, och promenaderna är också fördelaktiga för människor, men katter behöver spela som motion. Besök husdjursbutiken för några nya leksaker. Regelbundna kontroller. Som människor behöver husdjur regelbundet se doktorn, och detta kommer att hjälpa veterinären att hålla flikar på ett husdjurs vikt och erbjuda tips för viktminskning.